top of page

VÅRA TRÄNINGSGRUPPER

Alla nivåer

Junior

BARNGRUPP

7-11 år

Fokus, träning, koordination - allt det där som fysisk träning ger barn. Lägg till kampmoment och det ökade självförtroendet som kommer med kampsportsträning så är detta rätt.

Inte bara det, vi har roligt också. Mest hela tiden faktiskt. Det går jättebra att ha roligt när man tränar på självförsvar och hur man visar respekt för varandra.

När barnen tränar så får föräldrarna vänta utanför. Men det går bra att ta en kopp kaffe och titta på när våra duktiga tränare leder barngruppen.

Träningstider

Från 10:e januari

Lördagar 12.00

IMG_3718_edited.jpg

TJEJGRUPP

Bygg förmåga - bygg självförtroende

Tjejgrupp är precis som det låter. Bara för tjejer, inga killar.

Sanda också känt som kinesisk kickboxning är ungefär som det låter, stående kampsport med lite speciella inslag som t ex att tävlingen sker på en plattform.

Vi tävlar även i Allstyle och kickboxning.

De flesta brukar inte tävla men våra erfarna instruktörer har båda tävlat och varit (är) domare på högsta internationella nivå.


I vår tjejgrupp tränar vi tillsammans efter förmåga. Vi lär oss att visa respekt och anpassa oss efter varandras kunskap och nivå.

Grunderna i Sanda (kinesisk kickboxning) är basen och för de som vill finns det tillfälle att tävla.

Träningen består av teknikövningar och mycket parövningar av olika slag där vi hjälper varandra att utvecklas. Självklart har vi många moment som bygger upp både kondition, styrka och smidighet.

Från 10:e januari (terminsstart)

Onsdagar 21.00 - 22.00

Ett pass i veckan; 1.650:- för vårterminen (jan-maj).
Obegränsat antal pass i veckan; 1.950:- för vårterminen (jan-maj)

Bonus: Tränar du Yoga på Updog Bodies? Har du ett månatligt medlemskap på Updog Bodies? Då får du 500:- i rabatt på terminsavgiften! Välj manuell betalning och betala till bankgiro eller betala när du kommer till klubben.

75181386_2188999808067693_5198681170161696768_n.jpg

SANDA - KINESISK KICKBOXNING

Träning tillsammans

Här tränar vi tillsammans för motion och nöje. 

Har du aldrig tränat någon kampsport är du välkommen. Har du tränat kampsport tidigare så ser vi till att du får utlopp för din träningslust. Vi tränar i högt tempo men anpassat efter varandra.

Men vi tränar kampsport, det är inte "boxercise". Det är många parövningar som kan upplevas som utmanande om man aldrig har gjort det förr. 

Vår bas är Sanda, kinesisk kickboxning. Det är enklast förklarat som kickboxning med tillägg av svep, kast och nedtagningar men ingen markkamp och ingen brottning.

Här tränar vi för nöjes skull och lånar gladeligen in lite andra element i träningen när det passar oss. Både självförsvarselement och andra kampsporter där vi har förmånen att kunna ha glädje av inlånade instruktörer från olika kampsporter.


TRÄNINGSTIDER

Från 10:e januari

Torsdagar 20.00 - 21.00

Söndagar 19.00 - 20.00

Snada_Micke_B15A7722.jpg

SANDA - AVANCERADE

Fortsättningsgrupp

Sanda - kinesisk kickboxning.

Fortsättningsgruppen är för de som har tränat tidigare och vill träna mer. Det är utöver våra vanliga pass där vi tränar alla tillsammans.

Det är fysiskt krävande, högre tempo, med sparring och tar dig vidare i din utveckling.

Från 10:e januaari (terminsstart)

Tisdagar 20.30
Söndagar 18.00

Träningen: Classes
bottom of page