top of page

VÅRA INSTRUKTÖRER

blitz_judging_850px-847x612 (1).jpg

MICHAEL SJÖLIN

Huvudinstruktör Sanda och grundare

Michael har varit kampsportare sedan 1983 när han inledde sin kampsportsbana med kung fu, nämligen Wuzuquan i Lund ledning av Master Ho. Där fick Michael 2:a gradens svart bälte och blev samtidigt licensierad kickboxningsinstruktör. 1990 var Michael del av landslaget i Sanda vid de internationella mästerskapen i Kuala Lumpur, Malaysia. Där erövrade Michael en bronsmedalj.

Han grundade och ledde en Wuzuquan kung fu-förening i Landskrona med många framgångsrika elever som erövrade både nationella och internationella titlar i både kickboxning och Sanda.

För närvarande är Michael huvudinstruktör i Nacka Wuzuquan.

Michael är också kickboxnings, Allstyle och sanda-domare och internationell sanda domare. Han har varit domare vid både EM och VM utöver landskamper, SM och proffsmatcher.

Som erfaren domare har Michael inte bara dömt men också utbildat över 100 sanda-domare i både Sverige och Norge utöver att ha utbildat domare i Allstyle i Sverige.

Michael har också varit med och grundat

som alla är del av huvudförbundet Svenska Budo & Kampsportsförbundet

som i sin tur är del av det Svenska Riksidrottsförbundet  och Svenska Olympiska Kommittén.

Sist men inte minst är Michael  idrottens representant i den Svenska Kampsportsdelegationen, den myndighet som hanterar tillstånd för kampsportstävlingar i Sverige.

gigi1.jpg

GIGI BABRA

Instruktör Sanda

1999 följde jag med en vän för att träna taekwondo och fastnade stenhårt för sporten, inom några månader började jag tävla.
Tränade taekwondo, boxning, kickboxning, bjj och thaiboxning mellan 2000-2005.
Medgrundare och en utav två huvudtränare på Fight Club Stockholm 2005-2014 (heltid), en klubb där vi lade stort fokus både på motionärer såväl som att vi var en högst aktiv tävlingsklubb. Jag har själv tävlat i kickboxning, thaiboxning, ITF-taekwondo, K1 samt Allstyle Open mellan 2000-2006.
Efter att jag startade en egen klubb la jag snabbt allt fokus på våra medlemmar, fortsatte att träna men la tävlandet på hyllan.
Jag har varit både assisterande coach och huvudcoach vid flertalet VM mästerskap i Kickboxning/Thaiboxning/K1.
Jag tog ett uppehåll från att coacha i kampsport under fem år och och utbildade mig bland annat inom näringslära till hälsocoach. Har dock under alla år fortsatt att träna kick och thaiboxning själv och varit konferencier på den årliga Svenska Kampsportsgalan 2018-2019. Jag älskar att coacha och instruera och sedan något år tillbaka har jag åter börjat hålla pass. Jag brinner för träna folk i kampsport som är en utav mina stora passioner i livet.

emelie_edited_edited_edited_edited.jpg

EMELIE ÅSTRÖM

Instruktör Sanda

Jag är 20 och har i hela mitt liv varit väldigt aktiv och tränat både Gymnastik och Ridning på hög nivå, jag är uppväxt med två föräldrar som brinner för träning och som smittat av sin passion för träningen på mig. 

Under pandemin var jag nyfiken på att testa någon ny sport. Jag fick upp reklam på Facebook angående klubbens tjejgrupp och blev genast nyfiken och testade, nu i efterhand ångrar jag att jag inte testade kickboxning ännu tidigare då jag sen start varit helt fast - jag trivs sjukt bra och har ända sedan dess tränat så mycket jag kunnat. Jag håller sedan 2023 i bland/nybörjargruppen på Söndagar vilket jag tycker är väldigt roligt då jag där får möjlighet att sprida vidare min stora passion för sporten. 
I framtiden planerar jag på att fortsätta hålla pass, träna och börja tävla ordentligt.

Jane.jpg

JANE SVENSSON

Instruktör Sanda

När jag var 7 år tog min pappa mig till en sal full med killar i vita dräkter. Karate!
Han tänkte nog att Karate skulle passa mig, där och då blev det inte så, jag började med fotboll istället och forsatte jag med det i 6 år. 
Den Thailändska kulturen är en del av mitt arv och bakgrund, därav har mitt intresse för kampsport alltid funnits och växt sig starkare under åren. 


För lite mer än 20 år sedan började jag att utforska kampsport och testade på både Taekwondo och traditionell boxning. Utöver det har jag ett stort intresse för K1 och tycker om kombination av många sporter. Det tog mig långt tid att hitta en klubb som erbjöd Thaiboxning och Kickboxning samt även välkomnade motionärer, en plats att växa. Jag fann min passion, till slut. 


Jag har flera års tränings erfarenhet och hållt PT och coaching pass inom styrketräning.


Jag tror på individuell träning, att vi alla är olika med olika behov, mitt jobb är att hitta och se detta och kunna uppmuntra och hjälpa att uppnå individens mål. Jag har även under perioder coachat/PT tonåringar privat i kampsport. 


Som barn och tonårsinstruktör önskar jag kunna dela med mig av glädjen till sporten med dem. 
 

SBJJF_logotyp_negativ_m-bakgrund_edited_

OLA LANTÉLI

Instruktör BJJ

Har tränat jiu-jitsu sedan den dag i höstadiet 1978 då jag följde med en kompis för att prova. 
Det ledde till över 10 år med traditionell japansk självförsvars inriktad träning och att  jag graderades till 1 dan (svarta bälte) på ett sommarläger på Gotland 1989. 

Några år med småbarn och sporadisk träning mellan 1992-1997. 

1997 i januari klev jag in på mattan på Nacka Dojo (då Nacka Jiu-jitsu klubb under Ingemar Skölds ledning ) och har tränat där sedan dess. nu följde några år med tävlande i Sport Ju-jutsu /Fighting i Sverige och några gånger ute i Europa. 

I början av 2000-talet hade vi på klubben fått upp ögonen för Brasiliansk Jjiu-jitsu och någon gång 2004-05 bytte jag över till att köra BJJ fullt ut. 
Tilldelades svart bälte av min huvudtränare Ricard Carneborn 2017 och innehar idag tredje graden (2 dan). 
Har instruerat barn, ungdomar och vuxna sen början av 2000-talet, först i Sport Ju-jutsu och sen i BJJ. 

 

Våra instruktörer: Team Members
bottom of page