top of page

VÅRA INSTRUKTÖRER

blitz_judging_850px-847x612 (1).jpg

MICHAEL SJÖLIN

Huvudinstruktör och grundare

Michael har varit kampsportare sedan 1983 när han inledde sin kampsportsbana med kung fu, nämligen Wuzuquan i Lund ledning av Master Ho. Där fick Michael 2:a gradens svart bälte och blev samtidigt licensierad kickboxningsinstruktör. 1990 var Michael del av landslaget i Sanda vid de internationella mästerskapen i Kuala Lumpur, Malaysia. Där erövrade Michael en bronsmedalj.

Han grundade och ledde en Wuzuquan kung fu-förening i Landskrona med många framgångsrika elever som erövrade både nationella och internationella titlar i både kickboxning och Sanda.

För närvarande är Michael huvudinstruktör i Nacka Wuzuquan.

Michael är också kickboxnings, Allstyle och sanda-domare och internationell sanda domare. Han har varit domare vid både EM och VM utöver landskamper, SM och proffsmatcher.

Som erfaren domare har Michael inte bara dömt men också utbildat över 100 sanda-domare i både Sverige och Norge utöver att ha utbildat domare i Allstyle i Sverige.

Michael har också varit med och grundat

som alla är del av huvudförbundet Svenska Budo & Kampsportsförbundet

https://www.budokampsport.se/ som i sin tur är del av det Svenska Riksidrottsförbundet https://www.rf.se/  och Svenska Olympiska Kommittén

https://sok.se/

Sist men inte minst är Michael  idrottens representant i den Svenska Kampsportsdelegationen, den myndighet som hanterar tillstånd för kampsportstävlingar i Sverige https://www.lansstyrelsen.se/orebro/samhalle/branschtillstand/kampsport.html

gigi1.jpg

GIGI BABRA

Instruktör

1999 följde jag med en vän för att träna taekwondo och fastnade stenhårt för sporten, inom några månader började jag tävla.
Tränade taekwondo, boxning, kickboxning, bjj och thaiboxning mellan 2000-2005.
Medgrundare och en utav två huvudtränare på Fight Club Stockholm 2005-2014 (heltid), en klubb där vi lade stort fokus både på motionärer såväl som att vi var en högst aktiv tävlingsklubb. Jag har själv tävlat i kickboxning, thaiboxning, ITF-taekwondo, K1 samt Allstyle Open mellan 2000-2006.
Efter att jag startade en egen klubb la jag snabbt allt fokus på våra medlemmar, fortsatte att träna men la tävlandet på hyllan.
Jag har varit både assisterande coach och huvudcoach vid flertalet VM mästerskap i Kickboxning/Thaiboxning/K1.
Jag tog ett uppehåll från att coacha i kampsport under fem år och och utbildade mig bland annat inom näringslära till hälsocoach. Har dock under alla år fortsatt att träna kick och thaiboxning själv och varit konferencier på den årliga Svenska Kampsportsgalan 2018-2019. Jag älskar att coacha och instruera och sedan något år tillbaka har jag åter börjat hålla pass. Jag brinner för träna folk i kampsport som är en utav mina stora passioner i livet.

Våra instruktörer: Team Members
bottom of page